طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی سالم و کم کالری
طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی سالم و کم کالری
کشک بادمجان یکی از غذاها پر طرفدار و خوشمزه اما متاسفانه تا حدودی چرب و پر کالری است . اما این غذا را می توان به روش سالم تری نیز تهیه کرد. می توانید کشک بادمجان رژیمی را با همان مزه و به صورت سالم تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان رژیمی :
۴ عدد بادمجان
یک عدد پیاز
یک قاشق غذاخوری نعناع
یک قاشق غذاخوری کشک
دو قاشق غذاخوری ماست رژیمی
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی :
ابتدا بادمجان ها را روی گاز و یا در داخل فر و یا روی زغال کباب کنید. پیاز را خرد کنید و در داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا طلایی شود. اکنون نمک و فلفل را به همراه نعناع به پیازها اضافه کنید و خوب هم بزنید, وقتی مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط و یکدست شدند شعله را خاموش کنید. حال پوست بادمجان ها را بکنید. برای اینکار می توانید بادمجان ها را کمی زیر آب سر بگیرید تا پوستشان راحت تر جدا شود. سپس بادمجان های پوست گرفته را در ظرفی بریزید و با گوشت کوب له کنید. له کردن بادمجان ها را به قدری ادامه دهید که کاملا یکدست شوند و قطعه سفتی از بادمجان ها باقی نماند. برای له کردن بادمجان ها می توانید از مخلوط کن تیغه ای نیز استفاده کنید. بدین منظور بادمجان های پوست گرفته را در مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بادمجان ها تکه تکه و له شوند. پس از اینکه بادمجان ها را له کردید آنها را به مخلوط پیاز داغ و نعنا اضافه کنید و خوب هم بزنید. پس از اینکه مخلوط یکدست شد ماست و کشک را نیز اضافه کنید و مجدد شروع به هم زدن کنید تا یکدست شود. برای تزئین روی کشک بادمجان نیز می توانید از نعناع داغ و کشک و چند پر سبزی استفاده کنید. نوش جان
گردآوری : http://zibatan.ir
- نویسنده: تیم زیباتن
- بازديد: 8,336
- نظرات: 0