طرز تهیه تخم مرغ اسکرامبل ، صبحانه ای مناسب و مقوی
بررسی های انجام شده توسط محققین نشان داده اند، با خوردن یک عدد تخم مرغ در روز بیش از نیاز روزانه ویتامین ب ۱۲ به بدن می رسد و به همین دلیل مصرف مرتب آن از آسیب به اعصاب پیشگیری خواهدکرد. تخم مرغ از منابع عالی این ویتامین محسوب می شود و کمبود آن به دلیل اینکه در ساخت غلاف محافظ اعصاب یعنی «میلین» دخالت دارد، باعث بروز آسیب های عصبی می شود. البته فراموش نکنید که هر تخم مرغ یک واحد گوشت و دارای ۱۰۰ کیلوکالری انرژی است که باید در کل انرژی دریافتی روزانه محاسبه شود تا زیاده روی در دریافت انرژی باعث چاقی و اضافه وزن نشود.
از همین رو، در این مطلب به تهیه یک غذای ساده میپردازیم که علاوه بر سلامت کامل، بسیار مقوی و انرژی زا نیز خواهد بود.تخم مرغ اسکرامبل نام این غذای ما میباشد.
تخم مرغ اسکرامبل یکی از سالم ترین غذاهای سطح سبک میباشد که محققین خوردن آن را یکی از واجبات در وعده غذایی صبحانه میدانند. جهت طرز تهیه تخم مرغ اسکرامبل با زیباتن همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه تخم مرغ اسکرامبل
۱ – پنج عدد تخم مرغ
۲ – شش قاشق غذاخوری خامه (افرادی که دارای چربی خون میباشند حتماً از محصولات کم چرب استفاده نمایند)
۳ – نصف قاشق چای خوری کره
طرز تهیه و پخت تخم مرغ اسکرامبل
ابتدا تخم مرغ ها را در داخل یک کاسه شکانده، سپس خامه را به آن اضافه مینماییم و کامل هم میزنیم.
سپس کره را روی یک تابه با حرارت ملایم قرار میدهیم.
قبل از آنکه کره به صورت کامل آب شود، ظرف حاوی مخلوط تخم مرغ و خامه را به داخل تابه میریزیم.
پس از گذشت چندثانیه لازم است که مخلفات داخل تابه را زیر و رو نماییم.
آنقدر باید زیر و رو نمایید تا تخم مرغ شما در کمال نرم بودن،کاملاً پخته باشد.سپس میتوانید میل نمایید.
این نکته را در نظر داشته باشید که به هیچ عنوان نباید در تمامی مراحل پخت، تخم مرغ رنگ طلایی کم رنگ خود را از دست داده و رو به کدری برود، در غیر این صورت این غذای رژیمی مزه خودش را از دست خواهد داد.
ارزش غذایی تخم مرغ اسکرامبل:
کیلوکالری : ۲۵۴
پروتئین : ۱۸ گرم
کربوهیدرات ۴ گرم
چربی : ۱۹ گرم
- نویسنده: تیم ترجمه زیباتن
- بازديد: 19,269
- نظرات: 0